Covid-19 garanti

Vad händer om matchen ställs in eller spelas inför tomma läktare?

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Covid-19-perioden är en osäker tid för liveevenemangsindustrin. Under de senaste året har arenorna stängts för åskådare. I takt med en mer positiv utveckling och att vaccinationerna tagit fart har fler och fler ligor öppnat upp för publik igen. 

Biljetterna vi erbjuder online baseras på 100 % arenakapacitet och uppdaterade tilldelningar som vi kan erbjuda, allt i samarbete med de officiella partners vi arbetar med. Arenakapaciteten kan dock komma att ändras. Det kan finnas en chans att det evenemang som du vill besöka kommer att förändras när det gäller antalet åskådare och vi i vår tur inte blir tilldelade biljetterna som vi har köpt in.

Följande scenario och lösning ska beaktas:

Matchen/Evenemanget du har bokat ställs in, kapaciteten i antalet åskådare minskas (och klubben cancellerar biljetterna) eller matchen spelas utan publik.

Om en av dessa omständigheter inträffar, har du möjlighet att behålla orderbeloppet som en kredit som kan användas för ett annat evenemang eller en återbetalning för hela beloppet för de delar du har bokat med OLKA. Återbetalningen regleras senast två veckor efter det ursprungliga evenemangsdatumet. Notera att OLKA inte kan avboka/återbetala bokade biljetter som vi förmedlat annat än vid just nämnda anledningar. Det vill säga, OLKA har inget ansvar vid ev. karantän, inreseförbud eller dylikt.  

Viktigt! Vi kan bara återbetala för delar som bokats med OLKA. Om du har bokat resa, boende eller någon annan del i ett paket på egen hand erbjuder vi inte någon form av återbetalning eller kompensation.


Här uppdaterar vi löpande den informationen vi får ta del av:

PREMIER LEAGUE
För att komma in på en match i England behöver du kunna uppvisa att du är fullvaccinerad eller ett negativt covid-test. Läs mer här.

LIGUE 1
För att komma in på en match i Frankrike behöver du kunna uppvisa att du är fullvaccinerad eller ett negativt covid-test. Läs mer här.

SERIE A
Starting from December 6th until January 15th (period could be extended) to attend live events and to access cinemas, theaters, gyms, discos, ski lifts and stadiums, as well as to enjoy meals indoors at bars and restaurants, people will need to hold a COVID digital certificate proving that they have been vaccinated against COVID-19 or recovered from COVID-19.

People who have received a negative PCR or Antigenic test result in the last 48 hours will no longer be admitted.


Observera att det är kundens ansvar att sätta sig in i länders och arenornas respektive regelverk och eventuella restriktioner.


Här tipsar vi om andra användbara sidor att besöka:

SWEDEN ABROAD
Sveriges ambassader ger reseinformation per land som riktar sig till svenska resenärer. Läs mer här.
 

Laddar...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.