VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Covid-19-perioden är en osäker tid för liveevenemangsindustrin. Under de senaste året har arenorna stängts för åskådare. I takt med en mer positiv utveckling och att vaccinationerna tagit fart har fler och fler ligor öppnat upp för publik igen. 

Biljetterna vi erbjuder online baseras på 100 % arenakapacitet och uppdaterade tilldelningar som vi kan erbjuda, allt i samarbete med de officiella partners vi arbetar med. Arenakapaciteten kan dock komma att ändras. Det kan finnas en chans att det evenemang som du vill besöka kommer att förändras när det gäller antalet åskådare och vi i vår tur inte blir tilldelade biljetterna som vi har köpt in.

Följande scenario och lösning ska beaktas:

Matchen/Evenemanget du har bokat ställs in och kommer inte att spelas vid ett senare datum, kapaciteten i antalet åskådare minskas (och klubben cancellerar biljetterna) eller matchen spelas utan publik.

Om en av dessa omständigheter inträffar, har du möjlighet att behålla orderbeloppet som en kredit som kan användas för ett annat evenemang eller en återbetalning för hela beloppet för de delar du har bokat med OLKA. Återbetalningen regleras senast två veckor efter det ursprungliga evenemangsdatumet. Notera att OLKA inte kan avboka/återbetala bokade biljetter som vi förmedlat annat än vid just nämnda anledningar. Det vill säga, OLKA har inget ansvar vid ev. karantän, inreseförbud eller dylikt.  

Om match/evenemang blir uppskjutna (postponed) med anledning av covid-19 och flyttas till ett senare datum så gäller köpta biljetter till nya datumet.

Viktigt! Vi kan bara återbetala för delar som bokats med OLKA. Om du har bokat resa, boende eller någon annan del i ett paket på egen hand erbjuder vi inte någon form av återbetalning eller kompensation.

Observera att det är kundens ansvar att sätta sig in i länders och arenornas respektive regelverk och eventuella restriktioner.


Här tipsar vi om andra användbara sidor att besöka:

SWEDEN ABROAD
Sveriges ambassader ger reseinformation per land som riktar sig till svenska resenärer. Läs mer här.