FC Barcelona biljetter

Köp biljetter till FC Barcelona med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till FC Barcelona

Vi är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare av biljetter till FC Barcelona på Spotify Camp Nou sedan många år tillbaka. Hos oss kan ni välja att köpa endast FC Barcelona biljetter eller paket med hotell.  När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till FC Barcelona och upplev stämningen på Europas största arena. Spotify Camp Nou tar emot över 96 000 åskådare som får hela arenan att koka när ett av världens bästa fotbollslag äntrar planen. FC Barcelonas hemmamatcher är omåttligt populära, men biljetterna säljer slut extra snabbt till det heta Barcelona-derbyt, där FC Barcelona tar emot den lokala konkurrenten Espanyol, samt till El Clasico då motståndet består av Real Madrid. Säkra dina biljetter till FC Barcelona på Spotify Camp Nou här.

FC Barcelonas historia

FC Barcelona, eller Barça i folkmun grundades 1899 och är baserad i Katalonien. Klubben spelar sina hemmamatcher på Europas största fotbollsarena, Spotify Camp Nou med plats för hela 100 000 åskådare och ett besök på map Nou är en upplevelse i sig. Barcelona har vunnit över 25 ligatitlar och Champions League fem gånger samt Cupvinnarcupen vid fyra tillfällen. Sedan starten med Europaspel för fotbollsklubbar år 1955 har Barcelona som enda klubb medverkat varje år.

Klubben är kända för sin fantastiska akademi, La Masia, som fostrat en hel uppsjö av världsstjärnor såsom Carles Puyol, Andres Iniesta, Xavi, Pedro, Joesp Guardiola, Cesc Fábregas, Sergio Busquets och inte minst Lionel Messi. Det är svårt att inte nämna Lionel Messi när man pratar om Barcelona. Messi kom till klubben som 13-åring och har sedan dess vunnit alla individuella priser som går att vinna.

UPPLEV FC BARCELONA PÅ SPOTIFY CAMP NOU

Köp biljetter till FC Barcelona hos Olkaexpress.se

Köp dina matchbiljetter till FC Barcelona genom Olkaexpress.se. Vi är auktoriserade återförsäljare av biljetter till FC Barcelona på Spotify Camp Nou och förmedlar tusentals biljetter årligen. Vi erbjuder många olika typer av biljetter på både kortsida och långsida med möjlighet till Hospitality inkl. mat & dryck till alla FC Barcelonas matcher i La Liga. Till ”El Clasico”, årets match mot Real Madrid, gäller det att vara ute i god tid för att säkra sin matchbiljett eller paketresa med hotell.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.