Formel 1-biljetter

Köp biljetter till Formel 1 med eller utan hotell

F1-biljetter till ditt favoritlopp 2023/2024!

Köp F1-biljetter och upplev världens populäraste motorsport Formel 1 på plats 2023/2024. Farten, ljudet från bilarna, förarnas skicklighet och de fulla läktarna är något som måste upplevas live.

OLKA Express är din officiella partner när det kommer till Formel 1-resor och F1-biljetter. Vi erbjuder biljetter och paket till flertalet Formel 1-tävlingar under säsongen. Från närliggande Grand Prix som Barcelona, Silverstone, Spielberg, Monza eller Monte Carlo till Montreal, Sao Paulo, Miami eller Abu Dhabi. Vill du sitta på start- och målrakan med en chans att se de snabba depåstoppen? Någon specifik kurva där chansen till omkörningar är stor? Eller i närheten av podiet och mat- och dryckesalternativ? Välj själv var du vill bevittna ditt nästa Formel 1-lopp och vad som ska ingå när du köper din Formel 1-biljett hos OLKA Express!

Träning, kval, tävling - boka dina Formel 1-biljetter i dag och förbered dig på en fartfylld och oförglömlig sportupplevelse.

Upplev Formel 1 på plats

Ingen annan sport kan matcha den spänning och hastighet som F1 erbjuder. Du kommer att bli helt förbluffad över det tekniska kunnandet hos teamen och förarna när de pressar sina bilar till gränsen. Och när ljudet från de mäktiga motorerna fyller luften och förarna gasar på, kan du känna vibrationerna som sprider sig genom hela din kropp.

Men F1 är inte bara om hastighet och teknik. Det handlar om att uppleva atmosfären på plats, tillsammans med andra fans som delar din passion. Och vilken plats kan vara bättre att göra det på än en F1-tävling? Oavsett om du är ensam eller med vänner, kommer du att njuta av en oförglömlig dag på banan.

Så sluta titta på biljetter och ta steget att köpa dem. Du kommer inte att ångra det. Att uppleva en F1-tävling live är en upplevelse som du kommer att minnas för resten av ditt liv. Så varför vänta? Köp biljetterna nu och se fram emot en dag fylld med spänning, hastighet och gemenskap. Välkommen till den mest spännande sporten i världen - F1!

Vilket lopp vill du se?


Är du en motorsportentusiast som söker efter en adrenalinkick som tar andan ur dig? Då är det dags att ta nästa steg och uppleva en F1-tävling live! Att se de bästa förarna i världen kämpa på banan är en upplevelse som inte kan beskrivas, den måste upplevas.

Funderar du på vilket lopp eller vilka biljetter som passar dig bäst? Ta gärna kontakt med oss på OLKA Express via chatt eller telefon så kan vi hjälpa dig.

031-137 400

Så köper du F1-biljett hos OLKA Express

  1. Klicka på önskat lopp från listan
  2. Välj vilken biljettkategori och antal biljetter
  3. Lägg biljetten/biljetterna i varukorgen
  4. Välj hotell om så önskas samt om vi har tillgängliga rum
  5. Gå till kassan och betala tryggt med Klarna
  6. Biljetterna levereras via e-post cirka 5 dagar före loppet, med undantag för biljetter till Monaco
    GP som skickas som spårbar post till er hemadress i god tid innan eventet


Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.