Liverpool FC biljetter

Köp biljetter till Liverpool FC med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Liverpool FC


Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Liverpool FC på Anfield Road och garanterar alltid tio (10) biljetter/sittplatser tillsammans. Hos oss kan du välja att köpa endast Liverpool FC biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Liverpool FC och upplev stämningen när ett av de bästa lagen i Premier League frälser sina supportrar inför ett fullsatt Anfield. Liverpool kan ha en av världens mest mytomspunna arenor som sin hemmaplan och det finns få upplevelser som kan mäta sig med den där du sitter bänkad på The Kop och tar ton till You’ll Never Walk Alone. Du är i sällskap av 53 000 andra supportrar som också har köpt biljetter till Liverpool FC. Välj din match här.

Hitta din resa


Inga resor tillgängliga just nu

Upplev Liverpool FC på Anfield Road


Köp biljetter till Liverpool FC hos Olkaexpress.se


Köp dina biljetter till Liverpool FC och Anfield Road genom Olkaexpress.se. Vi har möjligheten att erbjuda flera olika biljettkategorier inklusive Hospitality med mat & dryck. Vår rekommendation för bästa pris är att vara ute i god tid till de större matcherna - som exempelvis Merseyside derbyt mot Everton och matcherna mot Manchesterlagen. Hos oss kan ni välja att köpa enbart matchbiljett eller komplett paketresa inklusive hotell.

Vi har nöjda resenärer!


LADDAR...