Liverpool FC biljetter

Köp biljetter till Liverpool FC med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Liverpool FC

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Liverpool FC på Anfield. Hos oss kan du välja att köpa endast Liverpool FC biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Liverpool FC och upplev stämningen när ett av de bästa lagen i Premier League frälser sina supportrar inför ett fullsatt Anfield. Liverpool kan ha en av världens mest mytomspunna arenor som sin hemmaplan och det finns få upplevelser som kan mäta sig med den där du sitter bänkad på The Kop och tar ton till You’ll Never Walk Alone. Du är i sällskap av 53 000 andra supportrar som också har köpt biljetter till Liverpool FC. Välj din match här.

Liverpool FC's historia

Liverpool, eller The Reds, är en av Englands mest framgångsrika klubbar genom tiderna. Klubben som bildades 192 har vunnit hela 19 ligatitlar (en färre än Manchester United), sju FA-cuptitlar och Europacupen/Champions League hela sex gånger - den allra senaste år 2019 efter 2–0 mot Tottenham i Madrid. Några av klubbens största ikoner genom tiderna är Steven Gerrard, Jamie Carragher, Ian Rush, Dirk Kuyt, Xabi Alonso, Pepe Reina, Fernando Torres, Roberto Firmino, Lucas Leiva och Luis Suárez.

Klubben spelar sina hemmamatcher på en av Englands mest ikoniska fotbollsarenor - Anfield. Arenan tar strax över 54000 åskådare och att höra hemmafansen sjunga ”You´ll Never Walk Alone” är en av fotbollseuropas häftigaste upplevelser. 

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till Liverpool?

Du köper Liverpool biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en Liverpool biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer.

En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina Liverpool biljetter?

Biljetterna är Mobile Tickets (biljetter i mobiltelefon) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.
De skickas till dig direkt från klubben, vanligtvis 1-3 dagar före match. Biljetterna scannas direkt från mobilen.

Var ligger Liverpool FC’s arena, Anfield?

Den legendariska arenan Anfield, ligger norr om Liverpool centrum och det enklaste och snabbaste sättet att nå arenan på matchdag, från centrala Liverpool, är med kollektivtrafik. Det finns LFC Fan Support-team vid stadens olika transportnav för att hjälpa fansen på matchdag.

Några tips är att ta Express 917-buss som går direkt från Liverpools centrum till Anfield var tionde minut på matchdag. Soccerbus är en särskild buss tillgänglig för fansen från Sandhills Station till Anfield. 501 buss avgår från Walton Lane nära korsningen av Anfield Road.

Vägar för fotgängare är tydligt skyltade från Lime Street Station och närliggande Sandhills och Kirkdale för att hjälpa fans som promenerar till matchen.
På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.

Vad kallas Liverpool FC fans?

Liverpool-fans refererar ofta till sig själva som Kopites, en referens till fansen som en gång stod och nu sitter på the Kop på Anfield.
The Kop döptes först till the Spion Kop; som fick sitt namn efter en berömd kulle i Sydafrika där ett lokalt regemente hade lidit stora förluster under boerkriget 1900.

Vilka svenskar har spelat i Liverpool?

The one and only Glenn Hysén (1989-1992)
Utöver denna legendariska defensiva spelare från Götet, så finns det inte så många fler som haft en framträdande roll eller varit en etablerad nyckelspelare för klubben. Men än finns det hopp!

Vilka är Liverpools rivaler?

Det första laget som förtjänar att nämnas är Manchester United. Kampen mellan Red Devils och Liverpool har pågått i många år, då vi fick chansen att se några av de bästa fotbollsmatcherna i EPL.
Manchester United och Liverpool är två av de mest framgångsrika klubbarna i England, vilket är anledningen till att sammandrabbningen mellan dem alltid var en fröjd att se, speciellt när Sir Alex Ferguson var ansvarig för de röda djävlarna.

Det andra laget är Everton, vilket förmodligen inte kommer som en överraskning. Förutom att de delade samma stad, använde Everton Anfield som sitt hem tills laget bestämde sig för att ge upp. Ett annat intressant faktum är att Liverpool brukade bära blå tröjor, vilket är Evertons signaturfärg. Numera är Merseyside-derbyt en av säsongens mest efterlängtade matcher. Det som gör det så intressant att se är att man aldrig vet vad som kommer att hända. Det spelar ingen roll om ett av de två lagen presterar bättre än det andra eftersom de har lika stor chans att lyckas.
Chelsea och Arsenal är ett par andra lag som Liverpools fans inte heller gillar så mycket.

UPPLEV LIVERPOOL FC PÅ ANFIELD

Köp biljetter till Liverpool FC hos Olkaexpress.se

Köp dina biljetter till Liverpool FC och Anfield genom Olkaexpress.se. Vi har möjligheten att erbjuda flera olika biljettkategorier inklusive Hospitality med mat & dryck. Vår rekommendation för bästa pris är att vara ute i god tid till de större matcherna - som exempelvis Merseyside derbyt mot Everton och matcherna mot Manchesterlagen. Hos oss kan ni välja att köpa enbart matchbiljett eller komplett paketresa inklusive hotell.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Liverpool FC tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.