Manchester United biljetter

Köp biljetter till Manchester United med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Manchester United

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Manchester United på Old Trafford. Hos oss kan du välja att köpa endast Manchester United biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Manchester United och upplev stämningen när Old Trafford fylls med nästan 75 000 fans. Klubben har världens största supporterskara så det förvånar väl knappast någon att laget ständigt spelar inför fulla läktare? Rivaliteten mot det lokala laget Manchester City når sin kulmen under derbyt som är den absolut mest populära matchen. Säkra dina platser på läktarna och välj bland våra biljetter till Manchester Uniteds alla matcher på Old Trafford här.

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till Manchester United?

Du köper Manchester United biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en Manchester United biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

 

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer.

En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina Manchester United biljetter?

Biljetterna är E-tickets (elektroniska biljetter) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.
De skickas till dig så fort vi får dem från klubben, vilket vanligtvis är 1-3 dagar före match.

Biljetterna kan scannas direkt från mobilen eller skrivas ut på ett A4-papper. Vi rekommenderar att ni har biljetten både utskriven och i din mobil. Får ni biljetterna när ni anlänt till London, så kan ni alltid be hotellreceptionen om hjälp med att skriva ut dem.

Var ligger Manchester Uniteds arena, Old Trafford?

Old Trafford ligger i sydvästra Manchester, och det enklaste sättet att nå arenan på matchdag, är med kollektivtrafik. Från centrum kan man ta sig till ’The Theatre of Dreams’, via buss, tåg eller spårvagn.
Närmaste tågstation till arenan är Old Trafford station, som ligger inom fem minuters gångavstånd. Denna station är tillgänglig för rullstolsburna.
Trafford Park line är nu öppen, med de nya hållplatserna vid Imperial War Museum och Wharfside bara en kort promenad till arenan.

Vissa anser att Trafford Bar tram stop (belägen vid Seymour Grove, M16 0TG) är utan tvekan den bästa vägen, med spårvagnar tillgängliga till båda Manchesters centralstationer - Piccadilly och Victoria - eftersom det tenderar att vara lugnare än andra alternativ.
Old Trafford ligger i zon 2 för spårvagnssystemet och biljetter kan köpas på perrongen, eller så kan du använda ett kontaktlöst kort för att ”blippa” in och ut under din resa, som på Londons tunnelbana.

Olika busslinjer går också till Old Trafford från stadens centrum, men trafiken kommer att göra resan långsammare på matchdagar. Bussnummer 53, 79, 250, 255, 256, 263 och x50 kan alla användas.
På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.

Vad kallas Manchester Uniteds fans?

Manchester Uniteds fans kallas vanligtvis "Red Devils". Det här smeknamnet har varit välkänt och populärt bland fansen i många år.
En rugbyklubb i Salford turnerade i Frankrike på 1930-talet, och de spelade i röda och vita kläder. De vann spektakulärt alla sex matcherna. Franska journalister kallade dem efter det, Les Diables Rouges eller "The Red Devils".

Supporters över hela världen, oavsett om de är på Old Trafford eller följer klubben från distans, kallas ofta för "Red Devils" för att visa sitt stöd för Manchester United.

Vilka svenskar har spelat i Manchester United?

Flera svenskar har spelat för Manchester United genom åren. Här är några av de mest kända svenska spelarna som har representerat klubben:

  1. Jesper Blomqvist (1998-2001)
  2. Henrik Larsson (2007)
  3. Zlatan Ibrahimović (2016-2018)

Vilka är Manchester Uniteds rivaler?

Manchester Uniteds största rivaler anses traditionellt vara Manchester City och Liverpool.
Rivaliteten med Manchester City, känt som the Manchester Derby, härrör från det faktum att båda klubbarna är baserade i Manchester och har en lång historia av att tävla mot varandra. Rivaliteten intensifierades de senaste åren på grund av båda klubbarnas framgångar och deras kamp om dominans i Premier League.

Rivaliteten med Liverpool, känt som the North West Derby, är baserad på historiska och geografiska faktorer. Manchester United och Liverpool är två av de mest framgångsrika klubbarna i engelsk fotboll och har en betydande fanbase. Matcherna mellan dessa två lag innebär ofta mycket passion och intensitet.

Andra anmärkningsvärda rivaler till Manchester United inkluderar Arsenal, Chelsea och Leeds United.
Rivaliteten med Arsenal utvecklades under slutet av 1990-talet och början av 2000-talet när båda klubbarna var de dominerande krafterna i engelsk fotboll.

Rivaliteten med Chelsea intensifierades under 2000- och 2010-talen på grund av frekventa möten i höginsatsmatcher och turneringar.
Rivaliteten med Leeds United går tillbaka till de historiska sammandrabbningarna mellan de två klubbarna på 1960- och 1970-talen, och även om intensiteten har minskat de senaste åren på grund av Leeds frånvaro från Premier League, är det fortfarande en betydande rivalitet för många fans.

Upplev Manchester United på Old Trafford

Köp biljetter till Manchester United hos Olkaexpress.se

Köp dina biljetter till Manchester United på Old Trafford genom Olkaexpress.se. Vi erbjuder matchbiljetter i flera olika kategorier, både på kortsida som långsida och även Hospitality inklusive mat & dryck. Biljetter till Manchester Uniteds matcher är svårt eftertraktade men vi har biljetter till alla matcher i Premier League inräknat det heta derbyt mot Manchester City. Hos oss väljer ni själva om ni vill köpa enbart matchbiljett eller paketresa med hotell.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Manchester United tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Om Manchester United

Manchester United grundades 1878 och har sedan 2005 ägts av familjen Glazer. Klubben spelar sina hemmamatcher på Old Trafford med plats för 75 000 åskådare. Arenan kallas även för The Theatre of Dreams. Sett till ligatitlar är Manchester United Englands framgångsrikaste klubb med hela 20 stycken, en mer än antagonisten Liverpool.  Klubben har dessutom vunnit Champions League vid tre tillfällen, Europa League en gång samt FA-cupen vid 12 tillfällen. År 1999 vann klubben dessutom ”trippeln” i form av Premier League, Champions League och FA-cupen. Den säsongen huserade svenske Jesper Blomqvist i klubben. Andra svenskar som representerat Manchester United är Henrik Larsson, Bojan Djordjic, Zlatan Ibrahimovic och nu senast Victor Nilsson Lindelöf.

Klubbens framgångsrikaste säsonger kom under ledarskapet från den ikoniske tränaren Sir Alex Ferguson. Några av klubbens främsta spelare genom tiderna är Ryan Giggs, Bobby Charlton, Paul Scholes, Wayne Rooney, Gary Neville och David Beckham.

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.