Paris Saint-Germain biljetter

Köp biljetter till Paris Saint-Germain med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Paris Saint-Germain


Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Paris Saint-Germain på Parc des Princes och garanterar alltid tio (10) biljetter/sittplatser tillsammans. Hos oss kan du välja att köpa endast PSG biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Paris Saint-Germain och upplev stämningen på ett fullsatt Parc des Princes. Klubben grundades så sent som 1970, men är en av de största klubbarna i Ligue 1, tillika den största klubben i Paris. När PSG spelar mot ärkerivalen Olympique de Marseille i det populära Le Classique höjer de franska fansen pulsen inne på arenan till en nivå som närmast kan liknas vid hjärtklappning. Du som vill köpa biljetter till PSG hittar alla deras hemmamatcher här.

Hitta din resa


Inga resor tillgängliga just nu

Upplev Paris Saint-Germain på Parc des Princes


Köp biljetter till Paris Saint-Germain hos Olkaexpress.se


Köp dina matchbiljetter till Paris Saint-Germain enkelt och smidigt genom Olkaexpress.se. Vi har biljetter till alla Paris Saint-Germains matcher i Ligue 1. Oavsett om du vill boka en paketresa med boende eller bara matchbiljetter så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Vi har nöjda resenärer!


LADDAR...