Bayern München biljetter

Köp biljetter till Bayern München med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Bayern München


Vi erbjuder biljetter till Bayern München på Allianz Arena. Hos oss kan ni välja att köpa endast Bayern München biljetter eller paket med hotell. Vi kan endast garantera två platser i rad. Köper ni exempelvis fyra biljetter kan platserna som sämst vara belägna 2+2. Våra priser till Bayern München är baserade på biljetter i par om två (2). Vid köp av tre (3) biljetter kan vi inte garantera alla biljetter tillsammans. Mot ett mindre tillägg vid ojämnt antal kan vi dock ordna med biljetter tillsammans. Kontakta oss för mer information. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av biljetter sker.

Köp officiella biljetter till Bayern München och se ett av Europas mest stjärnspäckade lag spela på Allianz Arena med plats för över 71 000 åskådare. Allianz Arena har en arkitektur som skapar en helt makalös stämning inne på arenan. Som innehavare av rekordet för flest antal ligatitlar gör dem, tillsammans med framgångarna i Champions League, till den överlägset mest framgångsrika fotbollsklubben i Tyskland. Du säkrar dina biljetter till Bayern Münchens hemmamatcher här.

Hitta din resa


Inga resor tillgängliga just nu

Upplev Bayern München på Allianz Arena


Köp biljetter till Bayern München hos Olkaexpress.se


Köp dina matchbiljetter till Bayern München genom Olkaexpress.se. Våra biljetter till Bayern München levereras alltid till ert hotell senast dagen innan matchstart och du kan således känna dig trygg med ditt köp. Oavsett om du vill boka en paketresa med boende eller bara matchbiljetter så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Vi har nöjda resenärer!