Bayern München biljetter

Köp biljetter till Bayern München med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Bayern München

Vi erbjuder biljetter till Bayern München på Allianz Arena. Hos oss kan ni välja att köpa endast Bayern München biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av biljetter sker.

Köp biljetter till Bayern München och se ett av Europas mest stjärnspäckade lag spela på Allianz Arena med plats för över 71 000 åskådare. Allianz Arena har en arkitektur som skapar en helt makalös stämning inne på arenan. Som innehavare av rekordet för flest antal ligatitlar gör dem, tillsammans med framgångarna i Champions League, till den överlägset mest framgångsrika fotbollsklubben i Tyskland. Du säkrar dina biljetter till Bayern Münchens hemmamatcher här.

Bayern Münchens historia

Bayern München är Tysklands överlägset mest framgångsrika fotbollsklubb genom tiderna med över 30 ligatitlar. Klubben har dessutom vunnit Champions League sex gånger, vilket ett fåtal klubbar i Europa matchar. Klubben spelar sina hemmamatcher på mäktiga Allianz Arena med plats för 75 000 åskådare. Vid Bayern Münchens hemmamatcher lyser hela arenan i rött. Klubbens största rivaler är Borussia Dortmund och Schalke 04 sedan stadsrivalen TSV 1860 München inte längre tillhör Bundesliga.

Klubben har haft en hel del svenska spelare genom åren, varav de med mest framgång är Patrik Andersson, Björn Andersson och Conny Torstensson. Några av de största spelarna som representerar klubben är Franz Beckenbauer, Gerd Müller, Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn, Philipp Lahm och Manuel Neuer

UPPLEV BAYERN MÜNCHEN PÅ ALLIANZ ARENA

Köp biljetter till Bayern München hos Olkaexpress.se

Köp dina matchbiljetter till Bayern München genom Olkaexpress.se. Vi har biljetter till alla Bayern Münchens matcher i Bundesliga. Oavsett om du vill boka en paketresa med boende eller bara matchbiljetter så anpassar vi resan efter dina önskemål. Tryggt, smidigt och enkelt.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.