Om OLKA

OLKA Sportresor är Skandinaviens ledande arrangör av sportresor med över 40 år i branschen

Vi kan det här med sport

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och vi har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Vi arrangerar inte bara fotbollsresor, NHL-resor och Formel 1-resor, men också träningsläger och cuper för idrottsföreningar i hela Skandinavien samt konferensresor och resor till andra stora idrottsevenemang som EM och VM i olika sporter.

Boka tryggt & säkert med OLKA

När du bokar din resa på OLKA Express kan du känna dig trygg. Vi ställer lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet för att våra resenärer ska kunna få en fallskärm vid avbruten eller inställd resa. Vi ställer en av branschens högsta resegarantier - en riktigt bra fallskärm med andra ord. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Vi är medlemmar i SRF

Som medlemmar i SRF (Svenska Resebyråföreningen) ger vi er den trygghet som följer med medlemskapet; vi följer deras direktiv, avtal och resevillkor. För dig som resenär innebär det en enorm trygghet, ungefär som att ha hela hejarklacken i ryggen.

Dygnet-runt-service året runt

Vi hjälper er inte bara inför resan, vi finns också tillgängliga med vår service på vårt journummer under hela resan - dygnet runt. Om det uppstår problem eller något annat oförutsett under resan finns vi ett telefonsamtal bort för att hjälpa er att lösa eventuella bekymmer.

Vi har nöjda resenärer

Vi har nöjda resenärer och många av dem är återkommande. Ett bättre kvitto än så kan vi inte få på att vi tillhandahåller en bra service och en hög standard på våra tjänster och produkter. Här kan du läsa många av våra resenärers egna ord om hur deras upplevelse med oss har varit.

Här finns vi

OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 02  GÖTEBORG

031 - 137 400
[email protected]

VAT nr: SE556501360301

Laddar...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.