Everton biljetter

Köp biljetter till Everton med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Everton FC


Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Everton på Goodison Park och garanterar alltid tio (10) biljetter/sittplatser tillsammans. Hos oss kan du välja att köpa endast Everton biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Hitta din resa


Inga resor tillgängliga just nu

Upplev Everton på Goodison Park


Köp biljetter till Everton hos Olkaexpress.se


Köp officiella Everton biljetter genom Olkaexpress.se. När ni bokar era biljetter via oss har ni möjlighet att välja mellan långsida och ”The Peoples Club” som är ett Hospitality-alternativ. Valmöjlighet att enbart välja matchbiljetter eller paketresa med hotell finns.

Vi har nöjda resenärer!


Om Everton FC


Everton grundades 1878 och är den klubb i England som spelat flest säsonger i den högsta ligan. Everton spelar sina hemmamatcher på Goodison Park som har en publikkapacitet på 40 569 åskådare. Klubben har vunnit nio ligatitlar, fem FA-cup-titlar och en titel i Cupvinnarcupen. Den senaste titeln i ligan kom 1987 men klubben har gjort flera smarta värvningar de senaste säsongerna och tagit kliv mot toppklubbarna i Premier League.

Klubbens största rival är föga förvånande lokalantagonisten Liverpool och ett derby mellan är ett måste att uppleva på plats.