Everton biljetter

Köp biljetter till Everton med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Everton FC

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Everton på Goodison Park. Hos oss kan du välja att köpa endast Everton biljetter eller paket med hotell. Under respektive tillgänglig matchbiljett kan du enkelt se beskrivning av biljett och vad som ingår, en arenaskiss och hur leverans av matchbiljetter sker.

Upplev Everton på Goodison Park

Köp biljetter till Everton hos Olkaexpress.se

Köp officiella Everton biljetter genom Olkaexpress.se. När ni bokar era biljetter via oss har ni möjlighet att välja mellan långsida och ”The Peoples Club” som är ett Hospitality-alternativ. Valmöjlighet att enbart välja matchbiljetter eller paketresa med hotell finns.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Everton tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Om Everton FC

Everton grundades 1878 och är den klubb i England som spelat flest säsonger i den högsta ligan. Everton spelar sina hemmamatcher på Goodison Park som har en publikkapacitet på 40 569 åskådare. Klubben har vunnit nio ligatitlar, fem FA-cup-titlar och en titel i Cupvinnarcupen. Den senaste titeln i ligan kom 1987 men klubben har gjort flera smarta värvningar de senaste säsongerna och tagit kliv mot toppklubbarna i Premier League.

Klubbens största rival är föga förvånande lokalantagonisten Liverpool och ett derby mellan är ett måste att uppleva på plats.

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.