Belgiens F1 - Spa

Köp biljetter till Belgiens Formel 1 i Spa med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Belgiens F1 - Spa

Vi erbjuder officiella biljetter till Belgiens GP på Circuit de Spa-Francorchamps. Hos oss kan du välja att köpa endast biljetter till Belgiens GP i Spa eller paket med hotell. När du har valt ditt race, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av F1-biljetterna sker.

Belgiens Formel 1 kördes för första gången 1925 och äger rum i staden Spa-Francorchamps. Förutom att staden är känd för att ha en av de bästa Formel 1-banorna, är den också känd för sitt vatten. Romarna var först med att hitta vattenkällor här och folk besöker än i dag staden på jakt efter hydroterapi. Liege och Bryssel ligger endast 40 minuter respektive två timmars bilfärd från banan, vilket gör att det finns något för alla runt Belgiens Grand Prix.

Upplev Belgiens Formel 1 på Circuit de Spa-Francorchamps

Köp biljetter till Belgiens Formel 1 i Spa hos Olkaexpress.se

Köp biljetter till Belgiens Formel 1 i Spa hos Olkaexpress.se. Vi erbjuder samtliga biljettkategorier till detta rafflande race inklusive hospitality. Oavsett om du vill köpa enbart F1-biljetter till Belgiens GP eller paket med hotell så tillgodoser vi dina önskemål.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.