Tottenham biljetter

Köp biljetter till Tottenham med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Tottenham Hotspur

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Tottenham Hotspur på Tottenham Stadium. Hos oss kan du välja att köpa endast Tottenham biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Tottenham och upplev stämningen när laget kliver på planen inför över 62 000 supportar inne på Tottenham Hotspur Stadium. Laget utmärker sig med sitt offensiva spel som ofta resulterar i målrika matcher till fansens stora förtjusning. Här hittar du biljetter till Tottenhams alla hemmamatcher. Många av matcherna säljer slut snabbt. Säkra dina biljetter till Tottenhams matcher mot andra storklubbar såsom Arsenal, Chelsea och Liverpool FC.

Tottenhams historia

Tottenham Hotspur FC eller Spurs som laget kallas för är hemmahörande i norra London och grundades år 1882. Klubben spelade mellan åren 1899–2017 sina hemmamatcher på klassiska White Hart Lane. Sedan dess huserar klubben på Tottenham Hotspur Stadium med plats för 62 303 åskådare. Klubben har vunnit två ligatitlar, två Europa League-titlar, en titel i Cupvinnarcupen och åtta titlar i FA-cupen. Den senaste ligatiteln kom dock 1961 och klubbens fans törstar efter en större titel.

Klubben gick dock hela vägen till Champions League-final säsongen 2018/2019, men föll i finalen som spelades i Madrid mot Liverpool med 2–0. Klubbens största rivaler är Chelsea och Arsenal. Mötet med Arsenal kallas för "The North London Derby". 

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till Tottenham?

Du köper Tottenham biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en Tottenham biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer.

En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina Tottenham biljetter?

Biljetterna är E-tickets (elektroniska biljetter) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.  De skickas till dig så fort vi får dem från klubben, vilket vanligtvis är 1-3 dagar före match.

Biljetterna kan scannas direkt från mobilen eller skrivas ut på ett A4-papper. Vi rekommenderar att ni har biljetten både utskriven och i din mobil. Får ni biljetterna när ni anlänt till London, så kan ni alltid be hotellreceptionen om hjälp med att skriva ut dem.

Var ligger Tottenhams arena, Tottenham Hotspur Stadium?

Tottenham Hotspur Stadium ligger i norra London, och det enklaste sättet att nå arenan är med kollektivtrafik.

Vi rekommenderar att du tar Abellio Greater Anglia-tåget till White Hart Lane-stationen eller Northumberland Park-stationen. Resan från Liverpool Street till båda destinationerna tar cirka 20 minuter.

White Hart Lane Station ligger fem minuters promenad från stadion. På matchdagar är Northumberland Park ofta lite lugnare, men promenaden är runt det dubbla avståndet och kan ta mellan 10-15 minuter.
Den närmaste tunnelbanestationen är Seven Sisters - Zone 3, Victoria Line. På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.

Vad kallas Tottenham FC fans?

Klubben har den senaste tiden bett sina fans att avstå från att kalla sig själva ”Yids” eller ”Yid Army” men majoriteten av fans motsätter sig klubbens önskan och vill fortsätta kalla sig ovan nämnda smeknamn.

Smeknamnen härstammar från den historiska kopplingen mellan Tottenham Hotspur och det judiska samfundet i norra London, där klubben har sitt ursprung. Det är viktigt att notera att användningen av "Yid" som en självbetitling eller smeknamn har varit kontroversiell, och vissa anser att det kan vara stötande eller olämpligt. Därav klubbens önskan.

Vilka är de bästa Tottenham-spelarna genom tiderna?

Några av de Tottenham-spelare som dyker upp på alla ranking-listor är:

Dave Mackay
Danny Blanchflower
Jimmy Greaves
Glenn Hoddle
Paul Gascoigne
Steve Perryman

Vi har inte listat spelarna i någon ordning. Skulle vi aldrig våga.

Vilka är Tottenhams rivaler?

Tottenham vs Arsenal: The North London Derby är ett av de hårdaste derbyn i engelsk fotboll.
De två klubbarna har konkurrerat om Champions League-kvalificeringen under de senaste 14 åren, och matcherna mellan de två är alltid några av de mest fientliga under Premier League-säsongen.
Rivaliteten mellan de två är en som alltid har varit och alltid kommer att vara en av de största i engelsk fotboll.

Tottenham vs Chelsea: Rivaliteten mellan Tottenham och Chelsea är välkänd bland engelska fotbollsfans.
Med båda klubbarna belägna i London var det oundvikligt att en rivalitet skulle bildas i en lokal kamp om chansen att få skryta över sina bravader.

Tottenham vs West Ham: Medan rivaliteten på planen mellan de två klubbarna ofta är ensidig, eftersom Spurs alltid har varit en vida överlägsen klubb än Hammers, har fansen till båda klubbarna utvecklat ett djupt rotat hat mot varandra.
Matcherna hänvisas ofta till av Spurs-fans, som West Hams "Cup Final", en pik om att vinna matchen är Hammers enda chans att lyckas vinna något under en hel säsong.

UPPLEV TOTTENHAM PÅ TOTTENHAM STADIUM

Köp biljetter till Tottenham hos Olkaexpress.se

Köp officiella Tottenham biljetter till samtliga matcher i Premier League Cup genom Olkaexpress.se. Vi erbjuder flera biljettkategorier på nya Tottenham Hotspur Stadium inklusive Hospitality som exempelvis Travel Club Lounge. Hos oss kan ni välja att köpa enbart Tottenham biljetter eller paketresa med hotell. Tryggt, smidigt och enkelt.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Tottenham tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.