West Ham biljetter

Köp biljetter till West Ham med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till West Ham

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till West Ham United på London Stadium. Hos oss kan du välja att köpa endast West Ham biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till West Ham United och upplev stämningen när West Ham intar London Stadium inför 60 000 passionerade fans. Arenan bubblar av kärlek när de fulla läktarna visar sin kärlek med såpbubblor som stiger från arenan och fyller skyn. Matcherna mot andra topplag i London, såsom Arsenal, Chelsea och Tottenham blir alltid fullsatta. Vill du uppleva The Hammers inför fulla läktare? Gör drömmen till verklighet under din resa till London och säkra dina biljetter till West Ham här.

West Hams historia

West Ham United som kallas för The Hammers grundades 1895 och spelar sedan OS i London 2012 på Londons Olympiastadion med plats för 57000 åskådare. Klubben blev mycket populär bland den yngre generationen efter filmen Green Street Hooligans i mitten av 2000-talet. Klubben har som bäst kommit på tredje plats i Premier League men har en Cupvinnarcup-titel från 1965 och tre FA-cuptitlar på sin meritlista.

Klubben har genom åren blivit känd för att fostra spelare som senare blivit stora stjärnor. Spelare som Frank Lampard, Joe Cole, Rio Ferdinand och Michael Carrick har alla fostrats hos West Ham och nått stora framgångar i andra klubbar. 

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till West Ham?

Du köper West Ham biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en West Ham biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer. En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina West Ham biljetter?

Biljetterna är E-tickets (elektroniska biljetter) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.  De skickas till dig så fort vi får dem från klubben, vilket vanligtvis är 1-3 dagar före match.

Biljetterna kan scannas direkt från mobilen eller skrivas ut på ett A4-papper. Vi rekommenderar att ni har biljetten både utskriven och i din mobil. Får ni biljetterna när ni anlänt till London, så kan ni alltid be hotellreceptionen om hjälp med att skriva ut dem.

Var ligger West Hams arena, London Stadium?

London Stadium ligger i östra London, och det enklaste sättet att nå arenan på matchdag, är med kollektivtrafik.
Det snabbaste sättet att ta sig till London Stadium är att gå från Stratford Station och följa de skyltade vägarna.
Stratfords förmåga att hantera ett stort antal fans gör det till vår rekommenderade gateway för dem som reser till och från London Stadium.
Härifrån kommer en kombination av stewards, vägvisningsskyltar och strategiska vägavstängningar att se till så att man kommer till och från arenan snabbt och säkert.

Stratford Station betjänas av National Rail-tjänster som drivs av Greater Anglia och c2c och London Overground, Docklands Light Railway och London Underground Jubilee och Central Line.
Stratford International Station trafikeras av South Eastern Trains
På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.

Vad kallas West Hams fans?

West Hams fans kallas ofta för "Hammers". De kan också kallas för "The Irons" eller "Claret and Blue Army", vilket är relaterat till klubbens färger och smeknamn.

Vilka svenskar har spelat i West Ham?

Det finns några få svenskar som har spelat för West Ham United FC. Här är den lilla listan:

  1. Fredrik Ljungberg (2007–2008)
  2. Rami Shaaban (2004–2004)
  3. Niclas Alexandersson (2003–2003)

Vilka är West Hams rivaler?

Rivaliteten mellan Millwall och West Ham United är en av de äldsta och mest bittra i engelsk fotboll. 1885 bildades Millwall FC av hamnarbetare och skeppsbyggare på Isle of Dogs i Londons East End.
Tio år senare, på andra sidan Themsen, bildades ett team på Thames Ironworks, som senare skulle heta West Ham United, för att höja moralen hos arbetarna.
Teamen fick stöd av skeppare och arbetare, som ändå var rivaler i sin verksamhet. Fotbollen bara intensifierade allt.

Ovan nämnda lag möts inte särskilt ofta på plan, men det finns ett annat London-lag som ökar pulsen på såväl spelare som hängivna fans. Tottenham.
West Ham-fansen röstade fram Tottenham som sina största rivaler. Efter att ha sett atmosfären, närhelst dessa två möts, är det inte svårt att förstå varför Tottenham är bland de mest hatade rivalerna till West Ham United.

En annan ”kär” London-baserad fiende är Chelsea. Den öst-västliga rivaliteten mellan dessa två London-lag hettades upp med Blues vana att ”sno” några av Hammers bästa spelare, gäller då framför allt John Terry, Joe Cole och Frank Lampard.

UPPLEV WEST HAM PÅ LONDON STADIUM

Köp biljetter till West Ham hos Olkaexpress.se

Köp officiella West Ham biljetter till samtliga matcher i Premier League genom Olkaexpress.se. Vi erbjuder flera olika biljettkategorier på London Stadium såsom kortsida, långsida samt Hospitality. Våra VIP-biljetter hittar ni i block 207-209 = så nära mittplan som det är möjligt. Hos oss kan ni välja att köpa enbart matchbiljett eller paketresa med hotell.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till West Ham tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.