Arsenal biljetter

Köp biljetter till Arsenal med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Arsenal

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Arsenal på Emirates Stadium. Hos oss kan du välja att köpa endast Arsenal biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Arsenal och upplev stämningen när Arsenal intar sin hemmaarena. De 60 000 platserna inne på Emirates Stadium säljer snabbt slut och fylls upp med supportrar som skapar en närmast magisk stämning. Arsenal är en av Englands storklubbar och trycket på biljetter till Arsenals matcher är extra högt när de tar emot lag såsom Tottenham, Chelsea, Manchester United, Liverpool FC och Manchester City. Säkra dina platser bland supportrarna och köp dina Arsenal-biljetter här.

Arsenals historia

Arsenal, eller The Gunners, från norra London bildades år 1886 och huserade fram till 2006 på klassiska Highbury men har sedan dess spelat sina hemmamatcher på Emirates Stadium med plats för 60 356 åskådare. Klubben, som är en av världens rikaste, har mängder av fans runtom i världen - så även i Sverige. Arsenal har vunnit 13 ligatitlar och 14 FA-cuptitlar och klubbens största rivaler är två andra London-klubbar i Tottenham och Chelsea.

Flera svenska spelare har varit hemmahörande i klubben såsom Anders Limpar, Stefan Schwarz, Fredrik Ljungberg, Sebastian Larsson och Kim Källström för att nämna några. Andra tongivande spelare som tillhört Arsenal är Patrick Viera, Dennis Bergkamp, Thierry Henry och Cesc Fábregas.  

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till Arsenal?

Du köper Arsenal biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en Arsenal biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer.

En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina Arsenal biljetter?

Biljetterna är E-tickets (elektroniska biljetter) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.
De skickas till dig så fort vi får dem från klubben, vilket vanligtvis är 1-3 dagar före match.

Biljetterna kan scannas direkt från mobilen eller skrivas ut på ett A4-papper. Vi rekommenderar att ni har biljetten både utskriven och i din mobil. Får ni biljetterna när ni anlänt till London, så kan ni alltid be hotellreceptionen om hjälp med att skriva ut dem.

Var ligger Arsenals arena, Emirates Stadium?

Emirates Stadium ligger i Holloway i norra London. Det är enkelt att ta sig till arenan med Londons utmärkta kollektivtrafik.

Med tunnelbanan kan du enkelt ta dig till Emirates via Piccadilly Line, därifrån är det bara tre minuters promenad till stadion.
Från Finsbury Park Station eller Highbury & Islington Station tar det cirka tio minuter till stadion. Det här är ett trevligt alternativ då ni kan promenera tillsammans med andra glada Arsenal-fans.
På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.

Vad kallas Arsenal fans?

Arsenals fans kallas vanligtvis för ”Gooners”.
Det härstammar från lagets smeknamn ”The Gunners”, som är en hänvisning till den ursprungliga kopplingen mellan laget och dåvarande vapentillverkaren Royal Arsenal i Woolwich.

Vilka svenskar har spelat i Arsenal?

Det finns flera svenskar som har spelat för Arsenal FC genom åren. Här är en lista över några av dem:

  1. Anders Limpar (1990–1994)
  2. Stefan Schwarz (1994–1998)
  3. Fredrik Ljungberg (1998–2007)
  4. Rami Shaaban (2002 – 2006)
  5. Sebastian Larsson (2004 – 2006)
  6. Kim Källström (2014)

Vilka är Arsenals rivaler?

Arsenals främsta rivaler är Tottenham Hotspur, på grund av de båda klubbarnas geografiska närhet i norra London.
Andra stora rivaler är Chelsea och Manchester United.

UPPLEV ARSENAL PÅ EMIRATES STADIUM

Köp biljetter till Arsenal hos Olkaexpress.se

Vi erbjuder officiella biljetter till Arsenals samtliga matcher i Premier League. Hos oss har ni valmöjligheten att välja Club Level -biljetter på både kortsida och långsida samt med eller utan mat. Köp enbart matchbiljetter till Arsenal eller paketresa med hotell. Tryggt, smidigt och enkelt.

Hittar du inte matchen eller paketet som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Arsenal tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.