Arsenal biljetter

Köp biljetter till Arsenal med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Arsenal

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Arsenal på Emirates Stadium. Hos oss kan du välja att köpa endast Arsenal biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Arsenal och upplev stämningen när Arsenal intar sin hemmaarena. De 60 000 platserna inne på Emirates Stadium säljer snabbt slut och fylls upp med supportrar som skapar en närmast magisk stämning. Arsenal är en av Englands storklubbar och trycket på biljetter till Arsenals matcher är extra högt när de tar emot lag såsom Tottenham, Chelsea, Manchester United, Liverpool FC och Manchester City. Säkra dina platser bland supportrarna och köp dina Arsenal-biljetter här.

Upplev Arsenal på Emirates Stadium

Köp biljetter till Arsenal hos Olkaexpress.se

Vi erbjuder officiella biljetter till Arsenals samtliga matcher i Premier League. Hos oss har ni valmöjligheten att välja Club Level -biljetter på både kortsida och långsida samt med eller utan mat. Köp enbart matchbiljetter till Arsenal eller paketresa med hotell. Tryggt, smidigt och enkelt.

Hittar du inte matchen eller paketet som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Arsenal tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Om Arsenal FC

Arsenal, eller The Gunners, från norra London bildades år 1886 och huserade fram till 2006 på klassiska Highbury men har sedan dess spelat sina hemmamatcher på Emirates Stadium med plats för 60 356 åskådare. Klubben, som är en av världens rikaste, har mängder av fans runtom i världen - så även i Sverige. Arsenal har vunnit 13 ligatitlar och 14 FA-cuptitlar och klubbens största rivaler är två andra London-klubbar i Tottenham och Chelsea.

Flera svenska spelare har varit hemmahörande i klubben såsom Anders Limpar, Stefan Schwarz, Fredrik Ljungberg, Sebastian Larsson och Kim Källström för att nämna några. Andra tongivande spelare som tillhört Arsenal är Patrick Viera, Dennis Bergkamp, Thierry Henry och Cesc Fábregas.  

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.