Ungerns F1 - Budapest

Köp biljetter till Ungerns Formel 1 i Budapest med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Ungerns F1 - Budapest

Vi erbjuder officiella biljetter till Ungerns GP på Hungaroring Circuit. Hos oss kan du välja att köpa endast biljetter till Ungerns GP i Budapest eller paket med hotell. När du har valt ditt race, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av F1-biljetterna sker.

Hungaroring Circuit ligger 19 kilometer från Budapest och är utsträckt i en stor dal, vilket innebär att du som åskådare kan se hela 80 procent av banan. Banan är trång, kurvig och blir ofta dammig, vilket skapar ett utmanande och proffsigt race där allt kan hända. År 1986 blev detta platsen för den första Grand Prix-tävlingen bakom järnridån. En del menar på att Hungaroring är snarlik Circuit de Monaco tack vare dess trånga och slingrande kurvor.

Upplev Ungerns Formel 1 på Hungaroring

Köp biljetter till Ungerns Formel 1 i Budapest hos Olkaexpress.se

Köp biljetter till Ungerns Formel 1 i Budapest hos Olkaexpress.se. Vi erbjuder samtliga biljettkategorier till detta rafflande race inklusive hospitality. Oavsett om du vill köpa enbart F1-biljetter till Ungerns GP eller paket med hotell så tillgodoser vi dina önskemål.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.