SS Lazio biljetter

Köp biljetter till SS Lazio med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till SS Lazio

Vi erbjuder officiella biljetter till SS Lazio på Stadio Olimpico. Hos oss kan du välja att köpa endast Lazio biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Upplev SS Lazio på Stadio Olimpico

Köp biljetter till SS Lazio hos Olkaexpress.se

Köp dina matchbiljetter till SS Lazio i Serie A hos Olkaexpress.se. Vi är experter på italiensk fotboll och förmedlar stora volymer av biljetter till italienska Serie A årligen. SS Lazio är inget undantag och här erbjuder vi flera olika officiella biljettalternativ på kortsida, långsida samt Hospitality inklusive mat & dryck. Hos oss köper ni enbart matchbiljetter eller paketresa med hotell.

Vi har nöjda resenärer!

Om SS Lazio

SS Lazio grundades 1900 och spelar i ljusblå tröjor och vita shorts. Klubben har vunnit Seria A, Lo Scudetto vid två tillfällen och den italienska cupen vid sju tillfällen. 1999 lyckades klubben även vinna Cupvinnarcupen och året därpå sin andra ligatitel. Det lyckade klubben med ledda av den svenske tränaren Sven Göran Eriksson.

Klubbens största rivaler är utan konkurrens AS Roma och stadsrivalerna delar även arenan, Stadio Olimpico mellan sig. Matcherna lagen mellan kallas i Italien för Derby della Capitale och är ett av Europas hetaste möten och ett måste att uppleva på plats. Noterbart är att Lazio är en av få klubbar i Italien som fortfarande ägs av italienare och i det här fallet, Claudio Lotito.

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.