Biljetter till Grand Slam i Tennis, Wimbledon

Smaragdgrönt gräs, champagne, jordgubbar och grädde, Henman Hill och tennis i absolut världsklass. Var på plats på ett av årets största idrottsevenemang med tiotusentals besökare och miljontals TV-tittare varje år! Wimbledon är en av tennisens mest anrika turneringar och utgör tillsammans med US Open, Roland Garros och Australian Open tennisens Grand Slam-turneringar. OLKA Express erbjuder biljetter till samtliga omgångar av turneringen - från den första till slutspelet med åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och inte minst - final. Är du intresserad av att se de bästa spelarna erbjuder vi biljetter på både No. 1 Court och Center Court.

Grästurneringen Wimbledon anses av många vara världens mest ädla turnering och avgörs varje år med start sista veckan i juni på All England Lawn Tennis & Croquet Club i London. Turneringen är även den äldsta Grand Slam-turneringen och avgjordes för första gången 1877.

Vill du vara på plats och se världens bästa manliga och kvinnliga tennisspelare göra upp om säsongens mest åtråvärda titel? Vi har biljetterna till Wimbledon i London.