Chelsea biljetter

Köp biljetter till Chelsea med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Chelsea FC

Vi är en underagent till klubbpartners för biljetter till Chelsea FC på Stamford Bridge. Hos oss kan du välja att köpa endast Chelsea biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp biljetter till Chelsea och upplev stämningen när Chelsea spelar på sin hemmaarena, Stamford Bridge. Att få uppleva laget äntra planen med mer än 40 000 supportrar på läktarna är en upplevelse utöver det vanliga. Många av Chelseas hemmamatcher mot andra stora klubbar såsom Arsenal, Tottenham, Liverpool FC och de båda lagen från Manchester säljer snabbt. Vill du få möjligheten att uppleva Chelsea på hemmaplan? Boka din fotbollsbiljett till Chelsea här.

Chelsea FC's historia

Chelsea FC grundades 1905 och vann sin första ligatitel 1954/1955. Därefter dröjde det till ryske oljemiljardären Roman Abramovitj’s intåg 2003 innan större titlar ramlade in i snabbare takt. Sedan 2003 har Chelsea vunnit fem titlar i FA-cupen, fem titlar i Premier League och en Champions League-titel. Klubben spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge med plats för 41 631 åskådare.

Några av klubben största profiler genom tiderna är John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba, Gianfranco Zola och Michael Ballack. Bland klubbens största rivaler utmärker sig klubbar som Arsenal, Tottenham och Manchester United. 

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till Chelsea?

Du köper Chelsea biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en Chelsea biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer.

En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina Chelsea biljetter?

Biljetterna är E-tickets (elektroniska biljetter) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.
De skickas till dig så fort vi får dem från klubben, vilket vanligtvis är 1-3 dagar före match.

Biljetterna kan scannas direkt från mobilen eller skrivas ut på ett A4-papper. Vi rekommenderar att ni har biljetten både utskriven och i din mobil. Får ni biljetterna när ni anlänt till London, så kan ni alltid be hotellreceptionen om hjälp med att skriva ut dem.

Var ligger Chelsea FC’s arena, Stamford Bridge?

Stamford Bridge ligger i västra London och det enklaste sättet att nå arenan, från centrala London, är med tunnelbana.
Närmaste tunnelbanestation är Fulham Broadway som ligger på District Line och bara några minuter från Stamford Bridge.

Så fort du lämnar tunnelbanestationen, följ bara folkmassorna till stadion. Efter matchen är det lättare att gå till tunnelbanestationen Earls Court för att undvika folkmassorna, det är endast en 10-15 minuters promenad.
På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.

Vad kallas Chelsea FC fans?

Chelsea FC-fans har antagit olika smeknamn genom åren, som "The Blues" eller "The Pensioners",
Det främsta smeknamnet för Chelsea-fansen är "The Blue Army" och på samma sätt som smeknamnet "The Blues" är det en direkt referens till det faktum att Chelsea FC:s hemmadräkt är färgen blå.

Vilka är de bästa Chelsea-spelarna genom tiderna?

Några av de Chelsea-spelare som dyker upp på alla ranking-listor är:

John Terry
Frank Lampard
Eden Hazard
Gianfranco Zola
Petr Cech
Peter Bonetti
Didier Drogba

Vi har inte listat spelarna i någon ordning. Skulle vi aldrig våga.

Vilka är Chelseas rivaler?

Sedan Chelsea började bli en av de mest populära och framgångsrika engelska klubbarna på senare tid, har deras lokala nordvästra London-derbyn mot framför allt två klubbar blivit ännu mer intensiva.
Dessa lag är Arsenal och Tottenham Hotspur, som är Chelseas rivaler i Premier League.
Även om Blues har en dålig säsong kan en manager potentiellt fortfarande bli en hjälte i fansens ögon om de lyckas vinna derbyn mot de två främsta rivalerna.

UPPLEV CHELSEA PÅ STAMFORD BRIDGE

Köp biljetter till Chelsea hos Olkaexpress.se

Köp dina biljetter till Chelsea på Stamford Bridge på Olkaexpress.se. Vi erbjuder flera officiella alternativ på långsidan inklusive Hospitality med mat & dryck. Vår rekommendation är att vara ute i god tid till stora matcher som mötena med exempelvis Arsenal och Manchester United där det snabbt blir slutsålt. Hos oss köper ni enbart matchbiljetter eller komplett paket med hotell.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Chelsea FC tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.