AS Roma biljetter

Köp biljetter till AS Roma med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till AS Roma

Vi erbjuder officiella biljetter till AS Roma på Stadio Olimpico. Hos oss kan du välja att köpa endast Roma biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till AS Roma och upplev stämningen inne på Stadio Olimpico. Arenan delas tillsammans med den lokala konkurrenten SS Lazio som också utgör motståndet i Derby della Capitale. Matchen drar fulla läktare och arenan fylls då med 70 000 supportrar som alla bidrar till att skapa årets mest känslosamma match. Här hittar du biljetter till AS Romas hemmamatcher på Stadio Olimpico – välj vilken match du vill se och säkra en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

AS Roma historia

Roma har gjort sig kända genom åren att använda sig av spelare från de egna leden. Det är bland andra klubbikonerna Francesco Totti och Daniel De Rossi bevis på då båda kommer från den egna akademin och har gjort flest matcher för klubben. Francesco Totti är även klubbens meste målskytt genom tiderna med 250 mål. Klubben bildades 1927 och kallas i folkmun för Giallorossi (gulrött) eller I lupi (vargarna) och har vunnit tre ligatitlar, den senaste 2001. Klubben har även vunnit Coppa Italia vid nio tillfällen.

AS Roma delar arena med antagonisterna och stadskollegorna SS Lazio. Båda klubbarna spelar på ikoniska Stadio Olimpico, Olympiastiadion med plats för över 70 000 åskådare. Just matcherna mot Lazio, Derby della Capitale, är ett av fotbollseuropas allra hetaste och mest känslosamma möten och ett absolut måste uppleva vid något tillfälle i livet.

UPPLEV AS ROMA PÅ STADIO OLIMPICO

Köp biljetter till AS Roma hos Olkaexpress.se

Köp dina matchbiljetter till AS Roma i Serie A hos Olkaexpress.se. Vi erbjuder officiella alternativ på både kortsida och långsida. Vi erbjuder också Hospitality inklusive mat & dryck. Upplev AS Roma på ett kokande Stadio Olimpico i derbyt mot SS Lazio eller i någon av de andra stormatcherna inför slutsålda läktare. Olkaexpress.se har biljetter till AS Romas alla matcher och du väljer själv om du vill köpa enbart matchbiljett eller paketresa inklusive hotell.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.