Manchester City biljetter

Köp biljetter till Manchester City med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Manchester City

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Manchester City på Etihad Stadium. Hos oss kan du välja att köpa endast Manchester City biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Manchester City och upplev stämningen på ett fullsatt Etihad Stadium. Manchester City är klubben som har gett den lokala konkurrenten Manchester United en ordentlig utmaning i vilken som är Manchesters bästa klubb. Laget har en stor supporterskara som ser till att de 48 000 platserna inne på Etihad Stadium fylls till bredden. Det finns få upplevelser som kan mäta sig med den atmosfär som infinner sig under Manchester-derbyt. Dina biljetter hittar du här.

Manchester City's historia

Manchester City eller City som klubben kallas grundades 1880 och spelar sina hemmamatcher på Etihad Stadium med plats för strax över 55 000 åskådare. Klubben, som är en av världens rikaste sedan övertagandet från ett arabiskt investmentbolag 2008, har vunnit sex ligatitlar - fyra efter det nya ägandet. Klubben har även vunnit Cupvinnarcupen vid ett tillfälle och FA-cupen sex gånger. Två svenskar har representerat klubben i Andreas Isaksson och John Guidetti. Sven Göran Eriksson har dessutom tränat klubben 2007–2008.

Bland klubbikoner hittar vi Richard Dunne, Yaya Touré, David Silva och Sergio Agüero som även är klubbens bästa målgörare. Manchester Citys största rivaler är stadsrivalen Manchester United och derbyna lagen mellan brukar bjuda på häftiga matcher. 

Frågor och svar

Hur köper jag biljetter till Manchester City?

Du köper Manchester City biljetter tryggt & enkelt via vår hemsida olkaexpress.se. Vi erbjuder 100% officiella biljetter som kommer direkt från klubben.

Vad kostar en Manchester City biljett?

Det beror helt och hållet på vilken match och biljettkategori man önskar.
Klicka på matchen för att se aktuella priser för de olika kategorierna vi erbjuder. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är det tryggt att boka med OLKA?

Ja! OLKA är förmodligen Skandinaviens största sportresebyrå just nu med ca 25 000 resenärer årligen. Vi grundades 1978 och ställer alla lagstadgade garantier.

OLKA är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare till många klubbar och då vi har en fast tilldelning för varje match kan vi tillhandahålla alla biljetter vi säljer.

En auktoriserad återförsäljare utses direkt av enskilda klubbar och officiella underleverantörer för att erbjuda fans och resenärer en så säker och pålitlig metod som möjligt för att köpa biljetter.

Hur får jag mina Manchester City biljetter?

Biljetterna är E-tickets (elektroniska biljetter) som skickas till den e-postadressen som anges vid bokning.
De skickas till dig så fort vi får dem från klubben, vilket vanligtvis är 1-3 dagar före match.

Biljetterna kan scannas direkt från mobilen eller skrivas ut på ett A4-papper. Vi rekommenderar att ni har biljetten både utskriven och i din mobil. Får ni biljetterna när ni anlänt till London, så kan ni alltid be hotellreceptionen om hjälp med att skriva ut dem.

Var ligger Manchester Citys arena, Etihad Stadium?

Etihad Stadium ligger öster om Manchester centrum, och det enklaste sättet att nå arenan på matchdag, är med kollektivtrafik.
Klubbens dedikerade spårvagnshållplats, Etihad Campus, ligger i anslutning till stadion, som ligger på City Square. så det är det enklaste sättet att nå arenan från centrum.

Etihad Stadium är också tillgängligt till fots från stadens centrum. Det finns en väl upplyst, skyltad vandringsled tillgänglig från Manchester Piccadilly station som tar cirka 30 minuter.
På klubbens hemsida finner ni mer utförlig information om hur ni bäst tar er till arenan.
Efter matchen avgår bussar till centrum från Ashton New Road intill South Stand.

Vad kallas Manchester Citys fans?

Manchester Citys fans kallas vanligtvis "Cityzens" eller "Citizens". Det är en kombination av ordet "City" (som är smeknamnet för klubben) och "citizens" (som betyder medborgare på engelska).

Vilka svenskar har spelat i Manchester City?

John Guidetti (2010-2015) - Guidetti är en svensk anfallare som var en del av Manchester City från 2010 till 2015. Under sin tid i klubben lånades han också ut till olika klubbar för att få mer speltid.

Andreas Isaksson (2006-2008) - Isaksson är en tidigare svensk målvakt som spelade för Manchester City mellan 2006 och 2008. Han gjorde ett antal framträdanden för klubben innan han flyttade vidare till PSV Eindhoven.

Vilka är Manchester Citys rivaler?
 

Manchester Citys främsta rivaler är traditionellt sett Manchester United. Matcherna mellan dessa båda klubbarna är kända som the Manchester Derby. Dessa klubbar är båda baserade i Manchester, England, och har en långvarig rivalitet som går tillbaka många år. Matcher mellan Manchester City och Manchester United är mycket efterlängtade och drar till sig mycket uppmärksamhet från fans och media.

Utöver Manchester United har Manchester City även utvecklat rivaliteter med andra klubbar under senare år. Till exempel har de en rivalitet med Liverpool, vilket delvis beror på konkurrensen mellan klubbarna om toppositionerna i den engelska fotbollen. Det finns även en rivalitet med Chelsea, främst på grund av konkurrensen om framgångar i Premier League och internationellt.

UPPLEV MANCHESTER CITY PÅ ETIHAD STADIUM

Köp biljetter till Manchester City hos Olkaexpress.se

Köp dina matchbiljetter till Manchester City på Etihad Stadium genom Olkaexpress.se. Vi erbjuder flera officiella biljettkategorier på långsidan, bl.a. ”Lounge 93:20” och ”The Tunnel Club” som är Hospitality-biljetter inklusive mat & dryck. Vi har självklart också biljetter till det åtråvärda Manchesterderbyt. Hos oss köper ni enkelt och smidigt enbart matchbiljett eller paketresa med hotell.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Manchester City tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.