Manchester City biljetter

Köp biljetter till Manchester City med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Manchester City


Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Manchester City på Etihad Stadium och garanterar alltid tio (10) biljetter/sittplatser tillsammans. Hos oss kan du välja att köpa endast Manchester City biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Manchester City och upplev stämningen på ett fullsatt Etihad Stadium. Manchester City är klubben som har gett den lokala konkurrenten Manchester United en ordentlig utmaning i vilken som är Manchesters bästa klubb. Laget har en stor supporterskara som ser till att de 48 000 platserna inne på Etihad Stadium fylls till bredden. Det finns få upplevelser som kan mäta sig med den atmosfär som infinner sig under Manchester-derbyt. Dina biljetter hittar du här.

Hitta din resa


Inga resor tillgängliga just nu

Upplev Manchester City på Etihad Stadium


Köp biljetter till Manchester City hos Olkaexpress.se


Köp dina matchbiljetter till Manchester City på Etihad Stadium genom Olkaexpress.se. Vi erbjuder flera officiella biljettkategorier på långsidan, bl.a. ”Lounge 93:20” och ”The Tunnel Club” som är Hospitality-biljetter inklusive mat & dryck. Vi har självklart också biljetter till det åtråvärda Manchesterderbyt. Hos oss köper ni enkelt och smidigt enbart matchbiljett eller paketresa med hotell.

Vi har nöjda resenärer!


LADDAR...