Manchester City biljetter

Köp biljetter till Manchester City med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Manchester City

Vi är auktoriserad återförsäljare av biljetter till Manchester City på Etihad Stadium. Hos oss kan du välja att köpa endast Manchester City biljetter eller paket med hotell. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Manchester City och upplev stämningen på ett fullsatt Etihad Stadium. Manchester City är klubben som har gett den lokala konkurrenten Manchester United en ordentlig utmaning i vilken som är Manchesters bästa klubb. Laget har en stor supporterskara som ser till att de 48 000 platserna inne på Etihad Stadium fylls till bredden. Det finns få upplevelser som kan mäta sig med den atmosfär som infinner sig under Manchester-derbyt. Dina biljetter hittar du här.

Upplev Manchester City på Etihad Stadium

Köp biljetter till Manchester City hos Olkaexpress.se

Köp dina matchbiljetter till Manchester City på Etihad Stadium genom Olkaexpress.se. Vi erbjuder flera officiella biljettkategorier på långsidan, bl.a. ”Lounge 93:20” och ”The Tunnel Club” som är Hospitality-biljetter inklusive mat & dryck. Vi har självklart också biljetter till det åtråvärda Manchesterderbyt. Hos oss köper ni enkelt och smidigt enbart matchbiljett eller paketresa med hotell.

Hittar du inte matchen eller biljetterna som du söker? Vi kan ha andra paket och fotbollsresor till Manchester City tillgängliga på Olka.se.

Vi har nöjda resenärer!

Om Manchester City

Manchester City eller City som klubben kallas grundades 1880 och spelar sina hemmamatcher på Etihad Stadium med plats för strax över 55 000 åskådare. Klubben, som är en av världens rikaste sedan övertagandet från ett arabiskt investmentbolag 2008, har vunnit sex ligatitlar - fyra efter det nya ägandet. Klubben har även vunnit Cupvinnarcupen vid ett tillfälle och FA-cupen sex gånger. Två svenskar har representerat klubben i Andreas Isaksson och John Guidetti. Sven Göran Eriksson har dessutom tränat klubben 2007–2008.

Bland klubbikoner hittar vi Richard Dunne, Yaya Touré, David Silva och Sergio Agüero som även är klubbens bästa målgörare. Manchester Citys största rivaler är stadsrivalen Manchester United och derbyna lagen mellan brukar bjuda på häftiga matcher. 

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.