Spaniens F1 - Barcelona

Köp biljetter till Spaniens Formel 1 i Barcelona med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Spaniens F1 - Barcelona

Vi erbjuder officiella biljetter till Spaniens GP på Circuit de Catalunya. Hos oss kan du välja att köpa endast biljetter till Spaniens GP i Barcelona eller paket med hotell. När du har valt ditt race, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av F1-biljetterna sker.

Spaniens Formel 1 är en av de riktigt populära tilldragelserna inom Formel 1 och i och med att den tar plats i världsmetropolen Barcelona, säljs biljetterna ofta slut fort. Circuit de Catalunya ligger några mil utanför själva Barcelona och fungerar som hemmabana för många av stallen. Här körs tester av årets bilar, vilket gör att förarna kan denna bana bättre än någon annan - en bidragande faktor som gör att kampen om en första plats blir desto mer spännande.

Upplev Spaniens Formel 1 på Circuit de Barcelona-Catalunya

Köp biljetter till Spaniens Formel 1 i Barcelona hos Olkaexpress.se

Köp biljetter till Spaniens Formel 1 i Barcelona hos Olkaexpress.se. Vi erbjuder samtliga biljettkategorier till detta rafflande race inklusive hospitality. Oavsett om du vill köpa enbart F1-biljetter till Spaniens GP eller paket med hotell så tillgodoser vi dina önskemål.

Vi har nöjda resenärer!

Laddar...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.