Spaniens F1 - Barcelona

Köp biljetter till Spaniens Formel 1 i Barcelona med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Spaniens F1 - Barcelona

Vi erbjuder officiella biljetter till Spaniens GP på Circuit de Catalunya. Hos oss kan du välja att köpa endast biljetter till Spaniens GP i Barcelona eller paket med hotell. När du har valt ditt race, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av F1-biljetterna sker.

Spaniens Formel 1 är en av de riktigt populära tilldragelserna inom Formel 1 och i och med att den tar plats i världsmetropolen Barcelona, säljs biljetterna ofta slut fort. Circuit de Catalunya ligger några mil utanför själva Barcelona och fungerar som hemmabana för många av stallen. Här körs tester av årets bilar, vilket gör att förarna kan denna bana bättre än någon annan - en bidragande faktor som gör att kampen om en första plats blir desto mer spännande.

FAQ - Spaniens Grand Prix i Barcelona

Är ni förstgångsbesökare eller van F1-resenär? Vi vet att det finns många frågor och funderingar och har därför samlat de vanligaste frågorna vi får gällande Spaniens Grand Prix i Barcelona.

Vad kostar en biljett till Spaniens Grand Prix i Barcelona?

Det beror helt och hållet på vilken typ av biljett man önskar. Vi erbjuder sittplatser på flera olika läktare (Grandstands) men även ståplats (General admission) biljetter. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan.

Är biljetterna till Spaniens GP fysiska eller elektroniska?

Biljetterna är elektroniska (e-tickets) och mailas till angiven e-postadress senast fem dagar innan loppet. Vi rekommenderar att du skriver ut biljetten och tar med till banan.

Var hittar jag helgens raceschema? 

Du hittar all information om vilka tider (fredag, lördag & söndag) som gäller för Spaniens Grand Prix här!

Kan jag välja exakt sittplats på vald läktare?

Inom varje läktare tilldelas platser automatiskt av arrangören. Vi kan därför inte erbjuda en specifik sektion, rad eller sittplats inom varje läktare.

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.