Hertha Berlin biljetter

Köp biljetter till Hertha Berlin med eller utan hotell

Om våra resor & biljetter till Hertha Berlin


Vi erbjuder biljetter till Hertha Berlin på Olympiastadion. Hos oss kan ni välja att köpa endast Hertha Berlin biljetter eller paket med hotell. Vid köp av flera Hertha Berlin biljetter garanterar vi minst tre platser i rad - inga platser är någonsin singelplatser. Köper ni exempelvis fyra biljetter kan platserna som sämst vara belägna 2+2. Vår ambition är alltid att hela sällskap/grupper ska få sitta tillsammans och till de allra flesta matcherna har vi möjlighet att ordna detta. När du har valt din match, kan du läsa mer om vilka biljettkategorier vi erbjuder, vad som ingår och om hur leverans av matchbiljetter sker.

Köp officiella biljetter till Hertha Berlin och upplev stämningen inne på Olympiastadion när Hertha Berlin spelar sina hemmamatcher. Arenan har en kapacitet för över 76 000 åskådare och är kvalificerad som en femstjärnig fotbollsarena av UEFA. Matcher mot lag som Bayern München och Borussia Dortmund är extra populära och brukar sälja snabbt. Vill du uppleva Hertha Berlin på ett fullsatt Olympiastadion? Här hittar du alla våra biljetter till Hertha Berlins hemmamatcher i Bundesliga.

Hitta din resa


Inga resor tillgängliga just nu

Upplev Hertha Berlin på Olympiastadion


Köp biljetter till Hertha Berlin hos Olkaexpress.se


Köp dina matchbiljetter till Hertha Berlin enkelt och smidigt genom oss. Vi tillhandahåller biljetter på både kort- och långsida samt även Hospitalityinklusive mat & dryck. Oavsett om du vill boka en paketresa där boende ingår eller bara matchbiljetter så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Vi har nöjda resenärer!