Om resan med FPL podden

Följ med Svenska FPL Podden till London 3 – 6 maj 2024 och se mötet Crystal Palace – Manchester United på klassiska Selhurst Park.

Svenska FPL podden är en av Sveriges största poddar om Fantasy Premier League och har flera tusen unika lyssnare per avsnitt. Alexander, Fredrik och Stefan från Svenska FPL podden är med under resan på 3 nätter där vi ser klassikermötet Crystal Palace – Manchester United, quizar om Fantasy Premier League med fina vinnarpriser, laddar upp inför matchen på pub samt har härligt häng & snack om Fantasy Premier League med likasinnade fotbollsentusiaster!

Det kommer dessutom att gå bra att köpa biljetter till matcherna som spelas under helgen, om de hamnar på en annan dag än vår huvudmatch. Om ni är intresserade av att boka på fler matcher under helgen så kan ni skriva detta i kommentarsfältet. Vi återkommer till er när spelschemat har bekräftats!

Vi bor på Royal National Hotel som ligger bra centralt i London i stadsdelen Bloomsbury och nära till populära gatan Oxford Street.

Går bra att åka ensam, som par eller kompisgäng.

Om ni reser själv men kan dela boende med andra kan ni boka dubbel eller trippelrum och be oss para ihop er med andra resenärer.

Crystal Palace – Manchester United
3-6 Maj 2024

6495 SEK per person i trippelrum

7495 SEK per person i twinrum

11 095 SEK per person i enkelrum

Ovan priser inkluderar:

- 3 nätter på hotellet Royal National Hotel
- Frukost ingår
- Sittplatsbiljetter på Arthur Waite Main Stand, Crystal Palace – Manchester United
- Eventgaranti
- Quiz och utlottningar på plats
- Uppladdning & gemensamt restaurangbesök (dryck / mat ingår ej)
- Våra villkor

VI SKRÄDDARSYR ER RESA

Ni vet väl att vi skräddarsyr våra paketresor? Det innebär att ni bland annat har möjligheten att uppgradera hotell och antal nätter, kategori på matchbiljett samt flygresa.

ALLTID MED OLKA

 Reseguide till London med Svenska FPL Podden
 Tillgång till journummer
 Högsta tänkbara service
 En researrangör med 40 år i branschen som ställer resegarantier hos Kammarkollegiet, är IATA-certifierade samt är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen (SRF)